PraktIT Wiki:Om

Från PraktIT Wiki

Hoppa till: navigering, sök

PraktIT Wiki är en dokumentationstjänst med information om program, tjänster och villkor försålda av företag inom koncernen, Petena AB.

Petena AB har flera verksamhetsgrenar, där PraktIT är den mest aktiva inom datarelaterade tjänster. Under namnet PraktIT huserar PraktIT WebbHotell, PraktIT DataService, OriginalToner.Se med flera. Ett renodlat dotterbolag WorkOrder AB arbetar med tjänster för tillverkande företag med informationsstöd för effektiv logistik- och tillverkning.

Informationen på PraktIT Wiki kan ändras av vem som helst. Petena AB kan därför inte garantera att all information alltid är helt korrekt. Om felaktigheter uppmärksammas så korrigeras detta skyndsamt. Om du har frågor om specifik information på PraktIT Wiki, vänligen kontakta oss genom något av våra kontaktformulär.

Informationen som finns här är allmänt tillgänglig och kan fritt kopieras vidare, om inte annat anges för respektive artikel. Varumärken som omnämns tillhör respektive varumärkesinnehavare.

Har du synpunkter på innehållet eller hur Wikin kan förbättras är du varmt välkommen, att antingen bidra direkt, eller kontakta oss med dina förslag.

Varma Hälsningar
Peter Strömblad

Personliga verktyg